Prima pagină » Halucinant! Iohannis anunță demisia lui Țurcanu în dezbaterea cu Ponta

Halucinant! Iohannis anunță demisia lui Țurcanu în dezbaterea cu Ponta

Moment absolut incredibil în dezbaterea dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis de la B1. Având în vedere numărul mare de corupți din PSD și ACL, cei doi candidați din alegerile prezidențiale au ajuns să-și dea și exemple concrete.

După ce Iohannis i-a aruncat în față o listă cu 38 de parlamentari corupți, Ponta a replicat și i-a dat exemple atât din cadrul parlamentarilor PNL, cât și a aleșilor locali liberali.
La capitolul din urmă s-a ajuns la Botoșani, la Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean și al PNL, care a fost „nominalizat” alături de alți doi aleși locali ai PNL despre care Ponta a spus că sunt „condamnați definitiv și irevocabil”.

„Am cerut acestor colegi să demisioneze și vor demisiona imediat”, a declarat Iohannis în timpul dezbaterii, făcând precizarea că așteaptă ca PSD să vină în Parlament să respingă proiectul de lege privind grațierea și amnistia.

„Sunt trei colegi care nu au nicio legătură cu Parlamentul”, a spus Ponta.
Candidatul PSD a făcut referire la procesul pe care Florin Țurcanu îl are la Curtea de Apel Suceava și unde se judecă atacul la pedeapsa de închisoare cu suspendare primită de liderul liberal, însă pedeapsa nu este definitivă și irevocabilă, de asta a și fost atacată de Țurcanu la Curte.

Aceasta a fost o gafă a lui Ponta în ceea ce îl privește pe Florin Țurcanu pentru că acesta nu are procesul pentru o faptă de corupție și nici nu a fost condamnat definitiv și irevocabil. 

Vă reamintim că Țurcanu are proces după ce a exclus două membre PNL din partid pentru că erau considerate apropiate lui Liviu Câmpanu, fostul președinte al PNL.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)