Prima pagină » Cel mai frumos restaurant din Botoșani s-a deschis cu o nuntă de VIP-uri

Cel mai frumos restaurant din Botoșani s-a deschis cu o nuntă de VIP-uri

Rediu Hotel&Restaurant a fost inaugurat sâmbătă seară cu o nuntă de VIP-uri. Fostul restaurant comunist de legendă din pădurea Rediu a fost transformat într-un complex hotel&restaurant de patru stele care duce la un cu totul alt nivel toată industria HoReCa din Botoșani.

Pe lângă hotel, complexul va avea nu mai puțin de cinci restaurante, fiecare cu specific separat, primul restaurant, care este și cel mai mare, fiind inaugurat în acest week-end cu nunta fiului senatorului Corneliu Popescu, unde naș a fost Sorin Andrei fostul director al BCR Botoșani.
Petrecerea nunții lui Ștefan și Andreea Popescu a fost pregătită în cele mai mici detalii de profesorul Paul Lupu, cunoscut pentru nivelul la care a dus pensiunea Sofia din Sucevița.

Meniu sofisticat, rochii scumpe, machiajele cele mai în vogă, costume de sute de euro și o parcare cu mașini scumpe, acesta a fost peisajul primei petreceri de la Rediu. 

Printre invitați au fost senatorii Doina Federovici și Viorel Grigoraș, familia Mioara și Gheorghe Ciubotaru, de la Electroalfa, consilierul județean Petre Tupiluș, omul de afaceri Costel Calistru, cel care este și proprietarul Rediu Hotel&Restaurant, Daniel Tupiluș, directorul adjunct al Memorialului Mihai Eminescu.
Muzica a fost asigurată de formația lui Cozmiță Lascarache.
Invitații la nuntă s-au arătat încântați de finisajele restaurantului, de modul în care a fost amenajat și de frumusețea peisajului, amplasarea complexului în interiorul pădurii oferind o frumusețe aparte.


www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)