Prima pagină » Trei femei au schimbat una din cele mai frumoase clădiri din Botoșani. Vezi ce au făcut!

Trei femei au schimbat una din cele mai frumoase clădiri din Botoșani. Vezi ce au făcut!

Trei botoșănence au schimbat destinul unui monument istoric! Unul din cele mai impozante și mai importante monumente istorice din municipiul Botoșani, Casa Grigore Antipa, unde a fost Centrul Militar Județean, a fost transformat din cazino într-un elegant Centru de înfrumusețare.

Covor roșu, petale de trandafir, muzică bună, eleganță și rafinament! Aseară a avut loc inaugurarea noului Centru, o oază de relaxare, frumuseţe și liniște mult aşteptată de botoşănence, totul găzduit de o clădire monument istoric datată din 1860. Acesta a fost deschis de Anca Lupaşcu, administratorul Anvi Center – Fitness şi Tratamente Corporale, în asociere cu Ramona Alexuc, administratorul Salonului Ram’s. În cadrul salonului, reprezentantele sexului frumos o pot găsi şi pe Alina Olinic, make-up artistul renumit pentru talentul său de a putea transforma orice femeie într-un model demn de copertele revistelor, cu ajutorul unui machiaj bine gândit.
Evenimentul s-a bucurat de o atmosferă extrem de elegantă și intimă, dar și de prezența a zeci de doamne şi domnişoare, cliente fidele ale Ancăi, Ramonei şi Alinei, fiind sărbătorit cu cocktail-uri, bufet suedez şi tort.

“Vă mulţumim din suflet că sunteţi alături de noi în această seară magică. Toate fetele îşi doresc, încă din copilărie, să fie prinţese. Noi v-am ales pe voi să ne fiţi alături la deschiderea oficială a acestui Centru. Ne dorim ca toate clientele noaste să ne devină prietene. Acest Centru nu a fost creat pentru a slăbi sau pentru sală, ci vrem ca aici femeile să se simtă bine, să se simtă frumoase, să încerce să se relaxeze şi să uite de grijile pe care le au în fiecare zi”, a spus Anca Lupașcu.

“Începand de vineri (n.r. azi), le așteptăm pe clientele noastre, ale Salonului Ram’ s, în noua locație din Bulevardul Mihai Eminescu. Ca întotdeauna, şi aici le vom oferi servicii de calitate la prețuri accesibile”, a declarat Ramona Alexuc.

Anca Lupaşcu a anunţat că pregăteşte surprize pentru clientele Centrului, totul fiind pus la punct chiar şi pentru perioada sărbătorilor de iarnă, când doamnele şi domnişoarele vor fi răsfăţate şi recompensate cu “daruri”, ţinute deocamdată la secret. Una dintre ele, inedită în Botoşani, este petrecerea organizată doar pentru femei, în ultima joi din fiecare lună.

“Va fi o seară doar a fetelor, o petrecere pentru clientele noastre. Le asigur că vor avea parte de multe surprize, vor fi mereu surprinse cu cate ceva nou. Ca premieră pentru clientele mele, anunţ că am întocmit cu un nutriţionit un meniu în care se detaliază numărul de calorii, cate proteine, lipide conţine. Eu zic că este un lucru bun, pentru că ştii exact ce mănânci”, a adăugat administratorul Anvi Center.

Pentru început, femeile prezente la inaugurare au primit câte un voucher prin care vor beneficia de 20% reducere din pachetele de servicii din luna octombrie.

Centrul de înfrumuseţare pune la dispoziţie servicii complete, de la manichiură, pedichiură, coafură şi machiaj până la  tratamente faciale, procedee de slăbire, remodelare corporală, fitness, aerobic, kangoo jumps, zumba, masaj, saună şi kinetoterapie, realizate sub atenta supraveghere a personalului ce lucrează aici.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)