Prima pagină » INCREDIBIL! Un senator PSD vrea condiții speciale din partea Spitalului Județean

INCREDIBIL! Un senator PSD vrea condiții speciale din partea Spitalului Județean

Politizare excesivă a unei probleme uriașe a județului! PSD și-a dat cu stângul în dreptul pe o temă deosebit de importantă, respectiv problemele financiare ale Spitalului Județean de Urgență Mavromati. După ce au reclamat că nu sunt chemați să-și dea cu părerea despre situația unității medicale și că nu sunt consultați pentru găsirea de soluții salvatoare, pesediștii strâmbă din nas în momentul în care au primit invitația din partea noii conduceri a spitalului.

Senatorul PSD Doina Federovici a anunțat că a primit o adresă de la conducerea Spitalului Județean de Urgență Mavromati, din partea managerului Corneliu Mihai, prin care este invitată la o ședință pentru găsirea de soluții pentru redresarea financiară a spitalului.

„Este o adresă care nu are în spate niciun fel de documentație care să prezinte situația financiară, care sunt problemele și cine se face vinovat de ce se întâmplă acum acolo. Arată o lipsă de profesionism”, a declarat Doina Federovici.

Întrebată dacă ar fi primit un raport cu situația financiară a unității medicale ar fi mers la spital să prezinte soluțiile de redresare, Federovici a spus că nu se poate oferi soluții pe loc.
Spitalul Județean Botoșani este coordonat, din 2012, de PNL, instituția fiind subordonată Consiliului Județean condus de Florin Țurcanu, liderul liberalilor din județ.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)