Prima pagină » Imagini șocante la CJ: Biroul lui Țurcanu sigilat ca după descinderile DNA!

Imagini șocante la CJ: Biroul lui Țurcanu sigilat ca după descinderile DNA!

Imaginea incredibila a administratie publice judetene din Botosani in anul 2014. Doua luni au plecat acasa! Au uitat ca au de condus un judet si au plecat! Pe niciunul dintre panourile platite din bani publici si impanzite in tot judetul nu scrie ca timp de doua luni Consiliul Judetean Botosani nu are presedinte, nu are cabinet al presedintelui.

Nu scrie nicaieri ca timp de doua luni cel care a primit 100.000 de voturi sa se ocupe de problemele judetului si-a bagat picioarele si a plecat acasa ca are alte treburi mai importante. Nu scrie pe niciun panou faptul ca biroul presedintelui CJ e sigilat si botosanenii din cele mai indepartate localitati fata de municipiu sa nu mai bata drumul de pomana pana la „Judet” pentru ca acolo nu-i asteapta nimeni!
Biroul lui Florin Turcanu, presedintele CJ Botosani, arata ca dupa o descindere DNA, sigilat si la usile din interior, si la cele din exterior.

Nu este nimeni, acolo, sa preia un mesaj, sa intampine un botosanean venit in audienta la presedinte. Nu este nimeni acolo sa discute cu un oficial care intra in institutie. Doua luni, CJ nu are presedinte. 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)