Prima pagină » Țurcanu și-a luat concediu 3 zile să pregătească vizita lui Iohannis

Țurcanu și-a luat concediu 3 zile să pregătească vizita lui Iohannis

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, și-a luat concediu trei zile să pregătească vizita de marți a lui Klaus Iohannis la Botoșani.

„Florin Țurcanu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Botoșani, aduce în atenția opiniei publice faptul că, în perioada 22 septembrie 2014- 24 noiembrie 2014 se va afla în concediu de odihnă. Perioada de concediu de care acesta beneficiază conform legislației în vigoare este aferentă anilor 2013- 2014. Florin Țurcanu îi asigură pe toți botoșănenii că aparatul de specialitate al Consiliului Județean va lucra în continuare pentru bunul mers al județului și buna funcționare a activității instituției”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Botoșani.

Deși nu se precizează în comunicat, Țurcanu și-a luat concediu de la CJ pentru a pregăti, în calitate de președinte PNL, vizita lui Klaus Iohannis la Botoșani, de marți.
Liberalii îl vor duce pe Iohannis la Casa de Cultură a Sindicatelor unde deși sunt 700 de locuri au chemat și peste 1.500 de membri PNL și PDL.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)