Prima pagină » Iohannis vine la Botoșani. Cornilă: „Avem în față un candidat demn”

Iohannis vine la Botoșani. Cornilă: „Avem în față un candidat demn”

Tinerii liberali botoșăneni au transmis un comunicat de presă în care anunță că îl susțin pe Klaus Iohannis pentru funcția de președinte al României.

Klaus Iohannis va fi prezent marți, 23 septembrie, de la orele 13.00, la Botoșani, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde își va transmite mesajul de încurajare către toți botoșănenii care cred în puterea de reconstrucție a unei țări despre care Sorin Cornilă, lider al tinerilor liberali, spune că este o societate „ținută de mai bine de 25 de ani în mediocritate și dispreț de către social- democrați”.

„Stă în puterea noii generații să decidă pentru viitorul acestei țări, să dea soluția câștigătoare pentru dezvoltarea României. Avem în față un candidat demn, integru, cu preocupări clare de sprijinire a tinerilor să facă performanță în țara lor și să le ofere perspective profesionale și motivații de a rămâne aici”, a declarat Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale TNL Botoșani.

Acesta a precizat că  în discursurile sale, Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinția țării, a susținut, de fiecare dată, rolul determinant al tinerilor în evoluția societății, prin crearea oportunităților de dezvoltare intelectuală și profesională într-o Românie prosperă și europeană.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)