Prima pagină » „Împăratul” Țurcanu își ia concediu două luni pentru campania lui Iohannis

„Împăratul” Țurcanu își ia concediu două luni pentru campania lui Iohannis

Împărăție fără împărat! Consiliul Județean Botoșani rămâne fără președinte pentru două luni de zile pentru că cel învestit în această funcție intră în concediu de odihnă pentru a putea face politică, respectiv campania lui Klaus Iohannis în județ. Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, și-a luat concediu până pe 24 noiembrie.

„Florin Țurcanu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Botoșani,  aduce în atenția opiniei publice faptul că, în perioada 22 septembrie 2014- 24 noiembrie 2014 se va afla în concediu de odihnă. Perioada de concediu de care acesta beneficiază conform legislației în vigoare este aferentă anilor 2013- 2014. Florin Țurcanu îi asigură pe toți botoșănenii că aparatul de specialitate al Consiliului Județean va lucra în continuare pentru bunul mers al județului și buna funcționare a activității instituției”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Botoșani.

Deși nu se precizează în comunicat, Țurcanu și-a luat concediu de la CJ pentru a pregăti, în calitate de președinte PNL, vizita lui Klaus Iohannis la Botoșani, de marți, dar și campania acestuia pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)