Prima pagină » În Botoșani se lucrează din 2013 la asfaltarea a 2 km. În Săveni 6,5 km asfaltați în 5 zile

În Botoșani se lucrează din 2013 la asfaltarea a 2 km. În Săveni 6,5 km asfaltați în 5 zile

VIDEO: Aceeași țară, același județ, localități diferite. Una este un ditamai municipiul reședință de județ, cealaltă este o mică urbe. În mica urbe 6,5 kilometri de drum s-au asfaltat în 5 zile, în ditamai municipiul reședință de județ autoritățile nu reușesc să termine de asfaltat nici măcar un sens de drum în distanță totală de doi kilometri.

Este vorba despre municipiul Botoșani și orașul Săveni. Botoșani îl are primar pe Ovidiu Portariuc (PSD), Săveni îl are primar pe Relu Tîrzioru(PSD).

În Botoșani lucrările de modernizare a străzii Primăverii au început din 2013 și până acum nu s-a reușit nici măcar asfaltarea unui sens de drum, ci doar a trotuarelor.
În Săveni într-o săptămână s-au asfaltat 6,5 kilometri de drum și au început lucrările la trotuare.

În Botoșani primarul Ovidiu Portariuc a spus că se lucrează din 2013 și nu s-a finalizat asfaltare deoarece e o lucrare complexă și trebuie ridicate gurile de canalizare.
În Săveni primarul Relu Tîrzioru a spus că s-a asfaltat și că în câteva zile vor fi ridicate și gurile de canalizare. „Ele au fost pozate și în câteva zile le ridicăm. Tot în câteva zile vom avea finalizate și trotuarele de lângă stradă”, a declarat primarul Săveniului.

În Botoșani autoritățile anunță că „dacă ține vremea, un sens al străzii Primăverii va fi asfaltat până la iarnă”, în Săveni până la iarnă cei 6,5 km de drum vor fi și marcați, gurile de canalizare ridicate, trotuarele făcute cu pavele.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)