Prima pagină » Pompier botoşănean, vicecampion naţional la Cros

Pompier botoşănean, vicecampion naţional la Cros

Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul botoşănean care a doborât recordul românilor la Maratonul Saharei, este noul vicecampion naţional la Cros 4000 m, categoria 35 – 45 ani, pe Ministerul Afacerilor Interne.

 

Subofiţerul a reprezentat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la etapa finală a Concursului de cros şi atletism al Ministerul Afacerilor Interne, care a avut loc săptămâna trecută la Cluj, la două probe, respectiv 1500 de metri şi 4000 de metri, pentru categoria de vârstă mai sus menţionată.

Cu toate că a concurat cu sportivi de performanţă, legitimaţi la diferite cluburi sportive din ţară, pompierul botoşănean a reuşit să urce pe podium la ambele probe, respectiv locul II la categoria CROS 4000 m bărbaţi şi locul III la categoria 1500 m bărbaţi.

“De la începutul anului, plutonier major Iulian Rotariu a obţinut zece medalii la diferite competiţii de alergare naţionale şi internaţionale, şi e gata să o ia de la capăt, în Antarctica”, a precizat plutonier major Dorina Lupu, purtător de cuvant al ISU Botoşani.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)