Prima pagină » Țurcanu, UMILIT! Vezi ce au făcut Portariuc și Tîrzioru: PRADĂ de război

Țurcanu, UMILIT! Vezi ce au făcut Portariuc și Tîrzioru: PRADĂ de război

Doi dintre primarii de coșmar pentru Florin Țurcanu, președintele PNL, au făcut un gest de supremă aroganță la adresa liderului liberal.

Este vorba despre pesedistul Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botoșani, și de liberalul Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

Tîrzioru a sprijinit PSD în această campanie, după un conflict cu Țurcanu, și PNL a obținut, la Săveni, 5.7%. Și în municipiul reședință de județ, liberalii și-au „luat urât bătaie” de la PSD, acest partid având 37%, iar PNL doar 10%.
Atât Portriuc, cât și Tîrzioru au purtat, la un vernisaj, eșarfe în culorile albastru și galben, fix culorile PNL.
Întrebat dacă eșarfa de culoare galbenă este „pradă de război”, Portariuc a șocat cu răspunsul. „E bine doar atât, în alte părți prada de război înseamnă scalpul dușmanului”, a spus Ovidiu Portariuc.
Tîrzioru și Portariuc au purtat eșarfele în culorile PNL în incinta Memorialului Ipotești, instituție care primește finanțare de la CJ-ul condus de Țurcanu.

Cele două eșarfe au fost primite de Portariuc și Tîrzioru de la un pictor mexican care a fost prezent la Tabăra de pictură organizată de primarul orașului Săveni și a cărui vernisaj a avut loc la Memorialul Ipotești. 

 


www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)