Prima pagină » PSD și PNL deplâng decesul lui Manolache!

PSD și PNL deplâng decesul lui Manolache!

„Am aflat, cu adâncă tristețe, de trecerea în neființă a dragului nostru coleg și prieten Manolache Constantin, un om luminat și binecuvântat de Dumnezeu. Fie ca trecerea la cele veșnice să-i fie plină de lumină, după cum luminos, blând și bun a fost și sufletul lui. Alăturăm lacrimile noastre celor ale familiei, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângâie”, este mesajul transmis de Organizația Județeană PSD Botoșani.

Social-democrații botoșăneni au fost în doliu și în mai, atunci când a murit tatăl deputatului Andrei Dolineaschi, președintele organizației județene a PSD și secretarul general al partidului la nivel național.
Și liberalii botoșăneni au transmis un mesaj de condoleanțe.

„Florin Țurcanu, președinte al Consiliului Județean Botoșani, alături de echipa de conducere a instituției, este alături de familia domnului profesor Constantin Manolache în clipele grele pricinuite de pierderea acestuia și transmit sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în meajul de condoleanțe.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)