Prima pagină » Una dintre firmele coordonate de Țurcanu licitează un munte de bani

Una dintre firmele coordonate de Țurcanu licitează un munte de bani

128,4 milioane lei este valoarea totală, fără TVA, a ultimelor trei licitații care vor fi derulate de compania Nova Apaserv SA Botoșani, care are ca acționar majoritar Consiliul Județean condus de Florin Țurcanu.

Ultimele trei licitații ale proiectului uriaș de apă-canalizare-epurare, de 127 milioane euro, din care 107 milioane euro de la Uniunea Europeană, se vor derula în ultimele zile din iunie.

„Pe 23 iunie va avea loc deschiderea ofertelor la licitația pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în aglomerarea urbană Botoșani, valoarea lucrărilor fiind de 27,3 milioane lei fără TVA. Pe 26 iunie vor fi deschise ofertele la rețelele din Dorohoi, valoarea lucrărilor fiind de 68,2 milioane lei fără TVA, iar pe 30 iunie va avea loc deschiderea ofertelor la aducțiunea apei de la Ștefănești la Săveni și pentru devierea magistralei de apă de la Leorda, care alimentează municipiul Botoșani. Ultima lucrare are o valoare de 32,9 milioane lei fără TVA”, a declarat Cristian Achiței, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.

Termenul de finalizare a acestor lucrări este decembrie 2015, ceea ce pune presiune pe CJ deoarece depășirea termenului atrage anularea proiectului și rambursarea sumelor către Uniunea Europeană.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)