Prima pagină » ULUITOR! Vezi ce pățesc botoșănenii care nu permit citirea apometrelor!

ULUITOR! Vezi ce pățesc botoșănenii care nu permit citirea apometrelor!

Pierderile de apă vor fi puse în contul celor care nu deschid ușa pentru citirea contorului la apă. Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani, a anunțat că botoșănenii cu facturile la zi nu vor mai plăti pierderile la apă înregistrate pe scara de bloc. Pierderile de apă se vor regăsi pe facturile botoșănenilor care nu permit accesul reprezentanților Nova Apaserv SA să le citească apometrele.

„Am schimbat regulamentul pentru a nu mai fi dezavantajați bunii platnici, pentru că sunt cetățeni care deschid ușa pentru a le citi contoarele și unii care nu deschid. Dacă ai deschis ușa, citesc contorul, plătești cât ai consumat. Nu au deschis ușa vor fi încărcați cu toate pierderile și trebuie să vină la discuții pentru a clarifica lucrurile. Până acum toate pierderile de pe o scară erau puse la toți consumatorii. De acum nu va mai fi așa. Dacă nu ne deschid ușa de unde să știu eu cât au consumat? Oamenii erau nemulțumiți că plăteau în plus și atunci noul regulament va clarifica acest lucru”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.

Schimbarea de regulament a fost adoptată de Asociația de Dezvoltare Intracomunitară AQUA și a intrat în vigoare din această lună.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)