Prima pagină » Nechifor l-a DESFIINȚAT pe Țurcanu! Asta sigur îi aduce excluderea din PNL!

Nechifor l-a DESFIINȚAT pe Țurcanu! Asta sigur îi aduce excluderea din PNL!

Război total între Ionică Nechifor, vicepreședintele PNL, și Florin Țurcanu, liderul liberalilor botoșăneni. Țurcanu i-a dat ultimatum lui Nechifor ca în două săptămâni, din care una a trecut, să atace PSD altfel va fi exclus din PNL.

Invitat la emisiunea „Chestiuni de lămurit”, de la Rapsodia TV, Nechifor a lansat mai multe atacuri la adresa președintelui PNL și al Consiliului Județean.

Nechifor a vorbit despre „Încă președintele” PNL și a spus că nu trebuie să se ajungă la schimbarea lui Țurcanu de la șefia liberalilor dacă PNL scoate un rezultat slab la alegerile europarlamentare.

„Dacă nu realizează rezultatul promis ar trebui să demisioneze singur”, a declarat Nechifor.

Acesta din urmă este și președinte al Asociației crescătorilor de ovine Moldoovis și l-a acuzat pe Țurcanu că nu a făcut mai nimic pentru fermierii botoșăneni. „A promis multe pentru fermieri, dar în aproape doi ani nu a făcut nimic pentru ei… Nu urmărește decât votul fermierilor”, a completat vicepreședintele PNL.

Nechifor susține că nu a mai fost invitat la ședințele Biroului Politic al PNL și că vrea să aibă ocazia să își spună punctul de vedere și să afle cu ce a greșit față de liberali de vor să îl schimbe.

„Îi dau în judecată dacă voi fi dat afară. Domnul președinte are și o condamnare cu suspendare”, a concluzionat Nechifor.

Emisiunea „Chestiuni de lămurit” se difuzează zilnic, LIVE, de la ora 17.00, pe Rapsodia TV. 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)