Prima pagină » Țurcanu îi bate obrazul lui Nechifor: cei doi organizează târguri în aceleași zile

Țurcanu îi bate obrazul lui Nechifor: cei doi organizează târguri în aceleași zile

Liberalii Florin Țurcanu și Ionică Nechifor, președintele și vicepreședintele PNL Botoșani, se bat în târguri tradiționale. După ce Nechifor a anunțat miercuri că va organiza în perioada 3-4 mai Târgul expozițional de miei, pielicele și produse tradiționale, la Stațiunea Popăuți, joi a anunțat și Țurcanu că organizează un târg similar, Agro-Zoo, în aceeași perioadă, la poligonul ACR.

În declarația publică, Țurcanu nici măcar nu a vrut să-i pomenească numele lui Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți și președintele Asociației crescătorilor de ovine Moldoovis.

„Avem contract semnat, organizatorii principali sunt Centrul de creație, Consultanța agricolă, toate asociațiile care vor să participe. Îmi pare rău că și alții fac în aceeași perioadă. Nu trebuia, din respect pentru cetățeni și un om care a pus suflet la Popăuți, care a făcut garduri și corlăți. L-am informat pe domnul care dorește să organizeze târgul de la Popăuți că noi avem angajamente de foarte mult timp, contracte, avansuri date”, a declarat Țurcanu.

Piesa de rezistență a târgului tradițional al lui Țurcanu este concertul lui Goran Bregovici.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)