Prima pagină » Nechifor anunță Târgul de la Popăuți și îl așteaptă pe Țurcanu să i se alăture

Nechifor anunță Târgul de la Popăuți și îl așteaptă pe Țurcanu să i se alăture

Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de cercetare și dezvoltare a ovinelor Popăuți, i-a luat fața președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu, și anunță primul organizarea târgului de primăvară de la Popăuți.

Astfel, pe 3 și 4 mai va fi organizată a IX-a ediție a Târgului expozițional de miei, pielicele și produse tradiționale.

„Stațiunea și Asociația Moldoovis organizează acest târg ajuns la a IX-a ediție împreună cu Primăria Răchiți, Direcția Agricolă, APIA, DSVSA și alții. Așteptăm, încă, să ni se alăture și Consiliul Județean și Primăria municipiului Botoșani”, a declarat Ionică Nechifor, care este și președintele Asociației crescătorilor de ovine Moldoovis.

Nechifor a precizat că serbarea populară de la Popăuți va avea în centrul atenției oile și mieii din rasa Karakul de Botoșani, cele mai frumoase exemplare vor fi premiate, iar alături de fermierii botoșăneni vor expune și cei din Iași, Suceava și Vaslui.

„Vom avea muzică populară, produse tradiționale, expoziție de utilaje agricole”, a completat Nechifor.

Și Consiliul Județean, condus de Florin Țurcanu, a anunțat că va organiza Târgul Agro-zoo, dar a precizat unde anume și în ce perioadă, dar cel mai probabil târgul lui Țurcanu se va organiza în Poligonul ACR și chiar în timpul târgului de la Popăuți. Țurcanu și Nechifor au avut mai multe contre în presă pe seama organizării târgului de la Popăuți.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)