Prima pagină » CNSC s-a opus nașei lui Țurcanu și cere reevaluarea ofertei

CNSC s-a opus nașei lui Țurcanu și cere reevaluarea ofertei

Contestația depusă de firmele Tehnic Asist și Transporturi Auto la rezultatul licitației la drumul Cerbu-Dracșani a fost admisă de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor(CNSC). Cele două companii din Botoșani au contestat câștigarea licitației de către asocierea Dandrucor și Ecomary, unde este implicată nașa de cununie a președintelui Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, iar licitația a fost organizată de CJ.

„Am primit și motivarea și s-a dispus reevaluarea ofertei financiare, cerând niște informații în plus de la această asociere de firme, iar în zece zile trebuie lămurită toată această treabă”, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepreședintele Consiliului Județean.

Asocierea firmelor Dandrucor și Ecomary, în care este implicată Nicolet Bordeianu, nașa de cununie a lui Florin Țurcanu, a venit cu o ofertă de 12,3 milioane lei, Transporturi Auto 13,8 milioane, iar Tehnic Asist 15,4 milioane lei.
Licitația este organizată de CJ-ul condus de Florin Țurcanu, iar drumul trece chiar prin fața casei familiei acestuia din Dracșani, în timp ce licitația a fost câștigată de nașa acestuia de cununie.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)