Prima pagină » Pacea PNL-PSD: „Dacă îmi pune talpă la ministere iau banii de la primăriile PSD„

Pacea PNL-PSD: „Dacă îmi pune talpă la ministere iau banii de la primăriile PSD„

„Nu are rost să ne dăm pumni în gură degeaba”, aceasta este concluzia la care a ajuns Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani, după discuția avută cu deputatul Andrei Dolineaschi, președintele PSD.

Țurcanu susține că atât el, cât și Dolineaschi, au decis ca PNL și PSD să colaboreze la nivelul județului Botoșani pentru binele comunității, dar că schimbarea viceprimarilor și a vicepreședintelui PSD de la CJ rămâne în picioare.

„Am exclus să negociem poziții ci doar cum putem face să ajutăm județul, cât poate încurca el, cât pot încurca eu sau cât putem face împreună. În concluzie, au avut discuții strict pe posibilitatea colaborării dintre ministere și Consiliul Județean, între CJ și primării pentru că dacă el îmi pune talpă la ministere iau banii de la primăriile PSD și îi dau la cele care nu primesc bani de la ministere. Și eu pot să fac legal încât să blochez primăriile PSD când au nevoie de avize, dacă proiectele CJ și ale primăriilor PNL vor fi blocate la ministere. Nu are rost să ne dăm pumni în gură degeaba”, a spus Florin Țurcanu.

Liderul PNL susține că Dolineaschi a desemnat-o pe Doina Federovici, senator PSD, pentru a discuta cu liberalii problemele apărute în administrația locală. Totodată, Țurcanu crede că va colabora mai bine cu Dolineaschi din opoziție.

„Poate acum va fi mai bine pentru că până acum copilul neastâmpărat și-a făcut de cap și ne-a încurcat, dar acum nu mai are cum să facă asta. Cine e neastâmpăratul? Știți voi!”, a completat Țurcanu.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)