Prima pagină » ANAF: Ce formular trebuie transmis la Fisc până pe 28 februarie

ANAF: Ce formular trebuie transmis la Fisc până pe 28 februarie

Formularul 205, care a înlocuit de la 1 ianuarie 2013 fişele fiscale şi în care se raportează reţinerile de impozit pentru fiecare beneficiar de venit, trebuie depus la organele fiscale până pe 28 februarie. Anul acesta este ultimul în care se mai depune declaraţia 205, urmând ca din 2015, angajatorii să declare impozitul calculat şi reţinut pentru fiecare beneficiar de venit în declaraţia unică.

 

Anul 2012 a fost ultimul in care angajatorii erau obligati sa depuna la Fisc fisele fiscale ale salariatilor, scrie avocatnet.ro. Din 2013, cand ar fi trebuit sa fie depuse fisele fiscale pentru anul fiscal 2012, aceste documente au devenit istorie.

Totusi, de la 1 ianuarie 2013 fisele fiscale au fost inlocuite cu formularul 205 „Declaratie informativa privind impozitul retinut la sursa si castigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit” cod 14 .13.01.13/I, in care platitorii de venituri trebuie sa raporteze anual, ca si pana acum, retinerile de impozit pentru fiecare beneficiar de venit.

Citeste mai mult pe RTV.NET

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)