Prima pagină » Consilier local: „Nu voi fi alături de Țurcanu și camarila sa de jefuitori”

Consilier local: „Nu voi fi alături de Țurcanu și camarila sa de jefuitori”

Unul dintre consilierii locali din opoziție de votul căruia depinde formarea noii majorități politice din Consiliul Local al municipiului Botoșani a făcut o declarație politică dură la adresa liberalilor și anunță că rămâne alături de echipa lui Cătălin Flutur.

Consilierul local ecologist Gheorghe Iavorenciuc a declarat că nu poate vota alături de un PNL condus de Florin Țurcanu și apropiații acestuia și anunță că va acorda votul liberalilor doar atunci când Crin Antonescu va renunța la candidatura la Președinția României.

„Nu voi vota niciodată cu interesele primitive ale lui Țurcanu și Verginel Gireadă. Voi vota cu liberalii doar atunci când Crin Antonescu va renunța la dorința pătimașă, bolnăvicioasă și jignitoare de a fi președintele românilor și va renunța în favoarea lui Klaus Iohannis”, a declarat Iavorenciuc.

Acesta susține că a fost printre puținii care a făcut opoziție și că reafirmă că face parte din Mișcarea pentru Botoșani.

„Totdeauna am atacat interesele useliste și sunt printre singurii din Consiliul Local care am făcut opoziție timp de doi ani. Nu sunt unealta nimănui și nu am niciun interes să accept inepțiile unor politicieni murdari. Fac parte din echipa Mișcării pentru Botoșani și cred că niciunul dintre noi nu va intra în jocurile pierzătorilor: Ponta și Antonescu. Botoșănenii sunt sătui de politicieni hoți și mincinoși. Nu voi fi alături de Țucanu și camarila sa de jefuitori, neamuri și slugi de partid. Voi rămâne alături de Cătălin Flutur în speranța că toți locuitorii Botoșaniului vor înțelege pentru totdeauna că merită ceea ce li se cuvine”, a completat Gheorghe Iavorenciuc, fost președinte al organizației municipale a PNL.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)