Prima pagină » SCANDAL cât CAS(a): Țurcanu e pregătit să EXECUTE primarii PSD

SCANDAL cât CAS(a): Țurcanu e pregătit să EXECUTE primarii PSD

Consiliul Județean și Spitalul Județean Mavromati sunt conduse de liberali, Casa Asigurărilor de Sănătate este condusă de un pesedist, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la SCANDAL!

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a declarat că este posibil să îi lase pe primarii PSD fără o parte din banii împărțiți la începutul anului dacă Spitalul Județean Mavromati nu va primi de la CAS, condusă de pesedistul Costel Lupașcu, finanțarea dorită de spital.

„Dacă ne dă 80% suntem boieri. Dar dacă e pesedist și o să dea 72% … poate luăm înapoi banii de la primarii PSD. Mai luăm de la ei 50 miliarde lei vechi pentru că avem nevoie la spital. Ei nu ne dau bani la spital, păi noi trebuie să căutăm soluții de finanțare. De la priamrii PDL nu iau că ei sunt în opoziție”, a declarat Florin Țurcanu.

Acesta susține că Județeanul a primit 6 milioane lei pentru investiții de la CJ în 2014, în două tranșe, și că se așteaptă la un sabotaj al PSD-ului prin directorul social-democrat de la șefia CAS.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)