Prima pagină » “Rapsozii Botoşanilor” cântă bătrânilor din cămine şi centre sociale

“Rapsozii Botoşanilor” cântă bătrânilor din cămine şi centre sociale

Orchestra Populară “Rapsozii Botoşanilor” cântă pentru bătrânii şi nevoiaşii din judeţ, Seria concertelor programate pentru persoanele defavorizate din centrele de asistenţă socială, cămine de bătrâni, unităţi medico-sociale şi centre de asistenţă şi recuperare a început astăzi, la ora 11.00, la Unitatea Medico-Socială Suliţa.

 

Vineri, 21 februarie, orchestra va concerta pentru persoanele găzduite de Căminul de bătrâni Leorda, pe 24 februarie va fi la Centrul de asistenţă Adăşeni, iar pe 25 februarie la Centrul de asistenţă şi recuperare Dersca.

Miercuri, 26 februarie, este programat Centrul de plasament ,,Prietenia” Botoşani, pe 27 februarie pitalul de psihiatrie Botoşani şi pe 4 martie Centrul de îngrijire şi asistenţă Dorohoi. Toate concertele au loc la ora 11.00.

“Aceste concerte, intitulate sugestiv ,,Mărţişoare pentru părinţi”, sunt iniţiate ca un mărţisor muzical şi sunt dedicate seniorilor din judeţ, aflaţi într-o situaţie mai puţin plăcută şi cărora în prag de primăvară sunt prea puţini cei care le oferă un mărţisor chiar şi muzical”, a declarat Dan Doboş, managerul Orchestrei Populare “Rapsozii Botoşanilor”.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)