Prima pagină » Jandarmii se pregătesc de returul Ligii I de fotbal

Jandarmii se pregătesc de returul Ligii I de fotbal

În vederea prevenirii unor evenimente negative cu ocazia meciurilor de fotbal sau a altor manifestări sportive, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a desfăşurat, în perioada 12 -18.02. a.c., activităţile premergătoare începerii returului ligii I de fotbal.

Jandarmii au avut întâlniri cu organizatorii de jocuri sau competiţii sportive, responsabilii de ordine şi siguranţă, Poliţia Locală Botoşani, societăţile specializate de protecţie şi pază care asigură măsuri de ordine în incinta arenelor sportive şi cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Botoşani.

Au fost stabilite responsabilităţile fiecărei instituţii participante, în vederea însuşirii procedurilor specifice de acţiune ce vor fi aplicate pe timpul asigurării măsurilor de ordine-publică în incinta stadionului, pentru prevenirea oricăror incidente neplăcute care ar putea să apară şi pentru limitarea efectelor acestora, astfel încât manifestările sportive să se desfăşoare în spiritului fair-play-ului.

“Jandarmii vor avea întâlniri şi cu membrii galeriei echipei de fotbal F.C. Botoşani, urmând să le fie prezentate regulile pe care trebuie să le respecte pe timpul prezenţei în incinta stadionului, prevederile legale cuprinse în legea 4/2008 privind combaterea violenţei în sport, precum şi consecinţele nerespectării acestora”, a spus Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)