Prima pagină » Un gălăţean a încercat să înşele un director de la Uvertura Mall

Un gălăţean a încercat să înşele un director de la Uvertura Mall

Şmenar reţinut de poliţişti, miercuri seară, într-un supermarket din municipiul Botoşani. Acesta a vrut să păcălească o casieră de o sumă de bani, sub pretextul că doreşte să-i schimbe. El nu este la prima încercare de acest fel, în luna aprilie încercând să-l înşele în acelaşi mod şi pe un director de la Uvertura Mall.

 

În jurul orei 19.00, Poliţia municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că, în incinta unui supermarket din municipiul Botoşani a fost reținut un bărbat, care a încercat să înșele o casieră cu o sumă de bani.

“Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat pe Petrică E., de 37 de ani, din municipiul Galați, stabilindu-se că acesta a încercat să inducă și să mențină în eroare pe M.A., casieră la supermarket-ul respectiv, motivând că dorește să schimbe suma de 1.000 lei, din bancnote de 10 lei în bancnote de 100 lei. Ulterior, profitând de neatenția casierei, acesta a sustras 300 de lei, din suma pe care a oferit-o pentru schimb. În urma cercetărilor efectuate, s-a mai stabilit că la data de 19 aprilie 2013, în jurul orei 17.00, a indus și menținut în eroare pe R.A., director al unui magazin din incinta Uvertura Mall, municipiul Botoșani, folosind acelaşi mod de operare”, a spus Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări față de Petrică E. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înșelăciune, urmând a se propune soluţie procedurală.

De asemenea, faţă de suspect a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoșani, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)