Prima pagină » Liceenii de la Laurian au oferit cadouri copiilor de la CITO

Liceenii de la Laurian au oferit cadouri copiilor de la CITO

În preajma sărbătorilor de iarnă, clasele a XII-a C şi H de la Colegiul Naţional “A.T. Laurian” s-au reunit în “Aula Magna” pentru a aduce un surâs cald pe chipul copiilor de la Centrul pentru Integrare prin Terapie Ocupaţională (CITO) “Lucie Lecomte”.

 

Elevii din cele două clase au oferit un concert de colinde, introducând colegii, cadrele didactice şi pe copiii de la CITO în admosfera Crăciunului, primii mobilizându-se şi oferind un mic dar din partea Moşului.

“După surâsul care le-a luminat chipurile imediat ce au primit cadourile şi după mulţumirile calde, ne-am dat seama că darurile i-au bucurat şi au reuşit să introducă lumina sfântă a sărbătorilor în sufletul acestor copii, care de multe ori par să îşi fi pierdut până şi ultima lor speranţă. Fiind conştienţi că nimic nu invocă spiritul Crăciunului mai bine decât mirosul portocalelor şi cetina de brad, i-am introdus în admosfera magică a sărbătorilor de iarnă, făcându-i să se simtă pentru un moment acasă”, a spus Elena Alecsa, diriginte la clasa a XII-a C, care a coordonat activitatea alături de Gabriela Mangir, diriginte la clasa a XII-a H.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)