Prima pagină » Bilanţ la Jandarmerie cu prefect, vice de CJ şi şefi de instituţii

Bilanţ la Jandarmerie cu prefect, vice de CJ şi şefi de instituţii

Joi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani a avut loc evaluarea activităţii instituţiei în anul 2013, în prezenţa prefectului Costică Macaleţi, vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gheorghe Sorescu, reprezentantului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, colonel Aurel Moise şi a altor şefi ai instituţiilor publice locale.

Prezent la acest moment important din activitatea jandarmilor, Costică Macaleţi a spus: “Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră astăzi. Aţi fost şi în acest an de nota 10, prin modul în care v-aţi achitat de sarcini. A fost un an cu meciuri de liga I, cu manifestări de protest, festivaluri şi sărbători. Vreau să vă spun că nimic din ceea ce aţi făcut bun nu a trecut neobservat.Vă felicit pentru un an încheiat în linişte, cu sentimentul datoriei împlinite cu mult profesionalism. Vă mulţumesc, în numele botoşănenilor, pentru toate momentele în care aţi asigurat echilibrul şi aţi creat condiţii de asigurare a ordinii şi liniştii publice pentru ca societatea să poată funcţiona normal”.

În anul 2013, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani a acţionat în scopul îndeplinirii următoarelor obiective: apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, îmbunătăţirea siguranţei cetăţeanului, creşterea capacităţii operaţionale de intervenţie a subunităţilor, realizarea unui sistem de formare profesională compatibil cu cerinţele mediului operativ, dezvoltarea sistemului de control managerial intern, asigurarea respectării prevederilor legale de protecţie a informaţiilor clasificate, îmbunătăţirea calităţii serviciilor de comunicaţii, transmisii de date şi comunicări secretizate şi consolidarea capacităţii administrative a unităţii.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)