Prima pagină » Sindicatele din Sănătate ies în stradă. Țurcanu acuză că e o „lovitură de palat de la PSD”

Sindicatele din Sănătate ies în stradă. Țurcanu acuză că e o „lovitură de palat de la PSD”

Consiliul Județean va fi pichetat de sindicatele de la Spitalul Județean Mavromati Botoșani, joi, iar președintele Florin Țurcanu susține că este o lovitură de imagine pusă la cale de PSD.

„Le-am spus că le dau pe o lună salariile și au spus că ies în stradă de la 11 la 13, joi, să le dau toate drepturile câștigate din ultimii 4 ani. Acum vor de sărbători să le dau toți banii lor și spitalul să nu-și plătească datoriile. Nu e politic? Nu se poate așa ceva. O iau ca pe o lovituă de palat. Au avut ședință la partid, la PSD, și le-au spus că Țurcanu a pus colinde și brad frumos și ei trebuie să facă teatru”, a declarat Florin Țurcanu.

Acesta o acuză pe Lia Temciuc, liderul sindicatului de la Județean, că vrea un post de director și că scoaterea oamenilor în stradă e o formă de presiune pentru a obține acea funcție.

„Doamna lider de sindical Temnciuc director de îngrijiri în locul lui Asaftei, de asta pune presiune. A trimis la înaintare oameni care au spus lucrul acesta. Asta pe lângă faptul că are 5 angajați, nurori, gineri, la achiziții e băiatul doamnei și nu mai spun altele”, a mai spus Țurcanu.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean

(BanulBotosanean.ro)