Prima pagină » Furaje incendiate din joacă de un copil

Furaje incendiate din joacă de un copil

Un copil din Vorniceni a incendiat din joacă furajele depozitate în gospodăria părinţilor. Incendiul s-a produs în după-amiaza zilei de 16 decembrie. Speriat că şi-ar putea pierde întreaga agoniseală în flăcări, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor.

Apelul de ajutor a fost înregistrat puţin înainte de ora 18.00. “La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la construcţiile din gospodărie. Intervenţia a durat mai bine de o oră”, a spus plutonier major Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani.

Au ars circa şapte tone de furaje, pagubele fiind estimate la 4.000 lei. Au fost salvate şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de 65.000 lei.

ISU Botoşani recomandă locuitorilor judeţului să-şi supravegheze copiii în permanenţă şi să nu lase la îndemâna lor mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)