Prima pagină » Flutur despre politică: Anul trecut am constatat că nu știu mai nimic

Flutur despre politică: Anul trecut am constatat că nu știu mai nimic

Moment de maximă sinceritate pentru Cătălin Flutur, președintele PDL Botoșani, în timpul alegerilor interne din cadrul partidului. Acesta a spus că în 2012, când a pierdut alegerile pentru postul de primar al municipiului, a aflat că nu știe mai nimic despre politică.

„Chiar dacă sunt de 24 de ani în politică, chiar dacă am mers pas cu pas din 89, fiecare etapă, de la tineret la municipală, m-au mai dat și afară din partid, nu m-am lăsat și am venit înapoi, niciodată nu am crezut că știu totul. Anul trecut am constatat că nu știu mai nimic, că mai am foarte multe de învățat”, a spus, cu maximă sinceritate, Cătălin Flutur.
Acesta a lansat și un mesaj către cei care nu sunt acum alături de PDL dar care s-ar putea să urmărească funcții și beneficii personale dacă acest partid va reveni la putere. 

„Anul trecut am constatat că oameni în care ai mare încredere sunt alături de tine, unii fățiș, numai pentru că ești la putere. Prietenii politici sunt cei care rămân și la bine și la greu și am învățat lucrul acesta. Mi-am dorit din suflet ca în noua echipă să vină sânge proaspăt, ci să vină alături de noi mai multe persoane sau personalități ale județului. Vă garantez că sunt foarte mulți alături de noi dar încă le este frică să se afișeze alături de noi pentru că cei de la USL fac presiuni imense asupra unor oameni care încă mai au acum o funcție. Eu am pentru toți un mesaj, să nu-și închipuie cineva că dacă acum când plecăm la drum, în 30 noiemrbie 2013, dacă cei care nu sunt alături de noi acum și vor veni pe la sfârșitul lui 2015 și apoi 2016 când simt ciolanul, să vedeți câți vor veni, va fi plin la partid, plin la ședințele de comisii. Cred că am învățat ceva anul trecut și vă asigur că cei care sunt și la rău alături de noi aceștia vor avea cea mai mare șansă. Vă promit că vă voi conduce înapoi, dar avem obligația să ne batem, pentru țară, pentru copiii noștri, pentru concetățenii noștri să ajungem la mult mai bine”, a completat Flutur.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)