Prima pagină » Flutur: Am făcut greșeli, e timpul să ne cerem scuze în fața electoratului

Flutur: Am făcut greșeli, e timpul să ne cerem scuze în fața electoratului

Liderul PDL Botoșani, Cătălin Flutur, singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației locale, a spus că partidul trebuie să-și ceară iertare de la electorat pentru greșelile făcute la guvernare.

„Am făcut și greșeli și e timpul să ne cerem scuze în fața electoratului, poate el ne va înțelege mai târziu. Alegerile la Camera Deputațilo și Senat au întors timpul înapoi cu 12 ani, Botoșani a devenit iar Roșu”, a declarat Flutur.

Fostul primar al municipiului Botoșani a anunțat că electoratul din Botoșani este încă sărac, în ciuda eforturilor depuse de PDL la guvernare. „A crezut în laptele și mierea promisă de PSD și azi constată că a primit promisiuni deșarte. Guvernul USL nu numai că minte, dar a abandonat populația. Faptul că nu alocă niciun ban pentru investiții, că se imprumută zilnic cu 42 milioane euro”, a mai spus Flutur.

Liderul PDL Botoșani susține că și liderii partidului care au avut „rătăciri” s-au întors în PDL. „Unii lideri locali ai partidului nostru au fost atât de timorați încât au uitat din ce partid fac parte. Noi am rămas și am reînceput reconstrucția partidului. În primul an după alegeri am mărit numărul mebrilor la 4.200, mă refer la cei cu cotizația plătită și vă mulțumesc”, a concluzionat Cătălin Flutur.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)