Prima pagină » Mandate emise de instanţele de judecată, puse în executare de poliţişti

Mandate emise de instanţele de judecată, puse în executare de poliţişti

Trei mandate emise de instanţele judecătoreşt au fost puse în executare, miercuri, de către poliţiştii botoşăneni. Au fost reţinuţi pentru a fi încarceraţi trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 35 de ani.

 

În jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani au pus în executare mandatul emis de Judecătoria Botoșani la data de 26 noiembrie 2013, împotriva lui Cătălin Mihai M., de 30 de ani, din municipiul Botoşani.

O oră mai târziu, poliţiştii din cadrul Biroul de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Botoșani l-au depistat pe raza municipiului Botoșani pe Petru O., de 34 de ani, din municipiul Botoșani, pe numele căruia exista emis de către Tribunalul Suceava un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În aceeaşi zi, poliţiştii au pus în executare mandatul emis de Judecătoria Focșani, privind pe Constantn Viorel H., de 35 de ani, din orașul Bucecea, județul Botoșani.

“Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliţei Botoșani, în vederea încarcerării”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)