Prima pagină » Ghiorghiță atac la Andrei: Ați șmenuit niște hârtii. Andrei răspunde cu jardiniere la 496 euro

Ghiorghiță atac la Andrei: Ați șmenuit niște hârtii. Andrei răspunde cu jardiniere la 496 euro

Fostul viceprimar Florin Ghiorghiță l-a acuzat pe actualul viceprimar Cosmin Andrei că a trucat o licitație pentru achiziționarea de tei și i-a cumpărat la un preț de zece ori mai mare decât cel la care sunt livrați de Direcția Silvică.

„Ați șmenuit niște hârtii și am să vă aduc dovezi. S-ar putea ca hârtiile respective să ajungă în altă parte și să dați explicații. La Direcția Silvică teii se vând cu 5, 6 până la 12 lei. O bătaie de joc să achiziționați tei la un preț de zece ori mai mare”, a declarat Ghiorghiță în plenul CJ-ului

În replică, viceprimarul Cosmin Andrei susține că prețul de achiziție al teilor este de patru ori mai mic decât cel practicat de fosta administrație PDL în Centrul istoric.

„Noi am cumpărat teii cu 173 lei după o licitație care a stat o lună de zile. Dar țin să vă reamintesc faptul că teii din Centrul istoric au costat 200 de euro bucata. De la 200 de euro cu care administrația Flutur a plantat teii până la 173 de lei este diferență mare. Dar acolo au mai fost puse și cămine de Romtelecom cu 1.000 de euro, care nu funcțioenază nici astăzi. În așa fel au fost făcute proiectele administrației Flutur și noi suntem acuzați că punem tei de patru ori mai ieftin. Tot fosta administrație a dat 469 euro pentru o jardinieră din lemn”, a replicat Cosmin Andrei.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)