Prima pagină » Târzioru desființează HCM din cauza neimplicării autorităților locale. Declarații dure

Târzioru desființează HCM din cauza neimplicării autorităților locale. Declarații dure

Adio spectacol handbalistic la Polivalentă! Botoșani a rămas fără echipă de handbal după ce principalul finanțator al echipei, Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, a anunțat desființarea formației ca urmare a neimplicării autorităților locale.

„De la visul frumos al susținerii echipei de handbal, de la promisiunile electorale că vor sprijini nu s-a mai dat niciun semn, post electoral nu s-a mai întâmplat nimic. Am înccercat să creez un fenomen handbalistic în Botoșani, ceea ce am și făcut, am suportat toate costurile, dar indiferența lor e fără limite”, a declarat Târzioru, președintele HCM Botoșani.

Primăria a promis că va aloca 70.000 lei pentru echipa de handbal a municipiului, care a jucat în Divizia A de handbal a României, iar Consiliul Județean a anunțat că va da și el bani, însă niciuna dintre instituții nu s-a mai implicat financiar.
Relu Târzioru a spus că liderii politici ai momentului nu știu să profite de imaginea pe care o poate face sportul pentru Botoșani.

„Să nu uite că prima oară s-a auzit de Botoșani la nivel național, după inundații, când FC Botoșani era pe locul doi în campionat și oriunde deschideau televizorul era FC Botoșani. Din păcate politicienii nu se ridică la prestația sportului la Botoșani”, a completat Târzioru.

HCM Botoșani a jucat prima partidă din Divizia A de handbal pe 22 septembrie, iar pe 27 noiembrie s-a desființat.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)