Prima pagină » Primăria îi dă replică lui Târzioru

Primăria îi dă replică lui Târzioru

Conducerea Primăriei Botoşani i-a dat replică preşedintelui de onoare al Asociaţiei HCM Botoşani, Relu Târzioru. Printr-un comunicat de presă, susţine că municipiul Botoşani a alocat suma de 70.000 lei, în cadrul “Programului anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile acordate de la bugetul local al municipiului Botoşani pentru anul 2013, în acord cu prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile”. Contractul de finanţare nerambursabilă a fost încheiat în data de 10 mai 2013.

 

Prin acest contract, HCM Botoşani şi-a asumat cofinanţarea proiectului cu suma de 596.250 lei. Dupa semnarea contractului, municipiul Botoşani a virat în contul Asociaţiei HCM Botoşani suma de 21.000 lei, reprezentând avans contract finanţare nerambursabilă.

“Întrucât beneficiarul nu a respectat clauzele contractuale privind cofinanţarea proiectului, în urma unei solicitări scrise din partea Asociaţiei HCM Botoşani, părtile au convenit de comun acord rezilierea contractului şi restituirea sumei plătite în avans”, se precizează în comunicat.

Potrivit aceluiaşi comunicat de presă, municipiul Botosani îşi manifestă întreaga deschidere de a susţine în continuare sportul de performanţă, în condiţii de transparenţă şi cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)