Prima pagină » Ţigări confiscate de jandarmi de la bişnitarii din Truşeşti

Ţigări confiscate de jandarmi de la bişnitarii din Truşeşti

Vineri, 22 noiembrie, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au desfăşurat o acţiune la târgul săptămânal din localitatea Truşeşti, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi în vederea combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile sau a vânzării de bunuri fără îndeplinirea condiţiilor legale.

 

În zona centrală a localităţii, jandarmii au depistat două persoane care comercializau pachete de ţigări de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova.

La controlul corporal şi al bagajelor făcut asupra celor doi bărbaţi, jandarmii au găsit şi ridicat în vederea confiscării 132 de pachete de ţigări de diferite sortimente, a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, în valoare de aproximativ 1.100 de lei.

“De asemenea, două persoane care comercializau produse industriale fară a avea preţurile afişate au fost sancţionate cu câte 500 de lei, conform prevederilor legii nr.12/1990 , privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Ţigările confiscate au fost predate lucrătorilor Biroului Vamal de Interior Botoşani, în vederea aplicării măsurilor legale, conform competenţelor.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)