Prima pagină » Primăria pregătește un peisaj de vis în Centrul istoric de sărbători

Primăria pregătește un peisaj de vis în Centrul istoric de sărbători

Pentru prima dată, după mulți ani, Centru istoric al municipiului Botoșani va fi principala atracție a sărbătorilor de iarnă. Patinoar, Târg de Crăciun, concerte și o boltă spectaculoasă de lumină.

Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că patinoarul va fi deschis începând cu sfârșitul acestei săptămâni și că există un proiect de Hotărâre de Consiliu Local de preluare a spațiilor din Centrul istoric de la Locativa SA direct de Primărie pentru două luni.

„Vom închiria spațiile la prețul de 2,5 euro metrul pătrat lunar, timp de două luni, agenților economici prezenți la Târgul de Crăciun pe care îl vom organiza în Centrul vechi. Dacă agenții economici vor dori să rămână în acele spații și după cele două luni atunci vom lua în calcul această variantă”, a declarat Andrei.

Acesta a precizat că se așteaptă la un număr mare de firme în perioada 5-8 decembrie și apoi înaintea Crăciunului. De asemenea, viceprimarul a spus că este posibil ca firme din Sibiu specializate în comercializarea de produse pentru târguri de acest profil să vină la Botoșani.

În ceea ce privește iluminatul de sărbători, zona Centrului vechi, cel puțin la monument, va fi amenajată cu o boltă de lumină care vor da un cu totul alt aspect întregului decor.

Viceprimarul Cosmin Andrei a mai spus că sunt șanse mari ca și petrecerea de Revelion să fie organizată tot în Centrul vechi, având în vedere că va fi montată o scenă pentru Târgul de Crăciun.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)