Prima pagină » Vicele Andrei, atac la Flutur: Locativa nu gestionează eficient situația datornicilor

Vicele Andrei, atac la Flutur: Locativa nu gestionează eficient situația datornicilor

Viceprimarul Cosmin Andrei a lansat un nou atac la adresa fostului primar Cătălin Flutur, actualul director al Locativa SA. Andrei susține că municipalitatea poate pierde zeci de mii de lei din cauza modului în care firma condusă de Flutur gestionează situația datornicilor din locuințele sociale și cele ANL.

„La ANL-uri sunt chiriași care au datorii și la plata chiriei, pe care trebuie să o încaseze Locativa, și la plata utilităților. Întrebarea este cum de se ajunge la siuația să fie restanțe mari la plata chiriei? Înseamnă că Locativa nu gestionează eficient situația datornicilor, nu urmărește recuperarea debitelor. Măcar plata chiriei trebuia urmărită de cei de la Locativa”, a declarat viceprimarul Andrei.

Acesta susține că Locativa a transmis Primpăriei o înștiințare că a fost eliberată o locuință dar că fostul chiariaș a lăsat în urmă un anumit debit, când în mod normal ar fi trebuit dispuse măsurile necesare din timp pentru recuperarea sumelor datorate.

„Mai sunt și scări de bloc unde a fost centrală de scară și unde s-au acumulat datorii la utilități, iar furnizorul de utilități se îndreaptă împotriva asociației, iar asociația împotriva Primăriei, pentru că Primăria este proprietar, chiar dacă Locativa există pentru a gestiona această situație”, a mai spus Andrei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)