Prima pagină » „Țurcanu este un președinte care trebuie omorât”. Vezi cine a lansat atacul!

„Țurcanu este un președinte care trebuie omorât”. Vezi cine a lansat atacul!

Luptele politice au multe necunoscute pentru public, iar un război de uzură este dus în momentul de față și în politica locală. Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani și al PNL, susține că adversarii săi apelează la atacuri murdare împotriva lui.

Acesta a precizat că atât el, cât și familia sa sunt supuse la foarte multe controale și verificări ca urmare unor plângeri a celor care-i vânează funcția.

„Au fost câteva controale la firma tatălui meu, acum sunt aceste plângeri la proiectele europene ca să se blocheze totul. Țurcanu este un președinte care trebuie omorât pentru că dacă e în picioare este votat de oameni și nu trebuie să se întâmple asta”, a concluzionat președintele CJ și al PNL Botoșani.

Țurcanu a făcut referire la blocajul cauzat de anchetele Oficiului European de Luptă Antifraudă în cazul a două proiecte de investiții cu fonduri europene ale CJ-ului și care ar fi plecat de la sesizări făcute de dușmanii politici ai lui. Președintele CJ nu a vrut să nominalizeze cine sunt cei care au depus plângerile care au dus la blocajul proiectelor de asfaltare a drumului Pădureni-Coșula-Buda, de 14 milioane lei, și a depozitului zonal de deșeuri de la Stâuceni, lucrare de 143 milioane lei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)