Prima pagină » Șefii Modern Calor: situația financiară e stabilă, nu avem datorii, salariile le plătim la timp

Șefii Modern Calor: situația financiară e stabilă, nu avem datorii, salariile le plătim la timp

În prag de iarnă, conducerea Modern Calor liniștește botoșănenii cu privire la situația financiară a furnizorului de agent termic.

Printr-un comunicat de presă, conducerea Modern Calor susține că situația financiară a societății este la această dată una stabilă, unitatea înregistrându-se cu profit, indicatorii economici fiind confirmați de auditori externi și comunicați semestrial Adunării Generale a Acționarilor.

„SC Modern Calor SA nu are alte datorii decât cele curente. Salariile angajaților se plătesc la timp, iar în acest moment nu există în lucru un plan de restructurare care să presupună, pe termen scurt sau mediu, disponibilizări de personal. Pentru sezonul rece care urmează, Modern Calor S.A. dispune de capacitățile și resursele necesare asigurării în cele mai bune condiții a confortului termic în locuințele racordate la sistemul centralizat. Autoritatea locală sprijină activitatea societății de termoficare, atât prin susținerea planului de investiții, cât și prin acordarea la timp a subvenției la încălzire pentru populație”, se arată în comunicatul de presă transmis de Biroul de marketing și comunicare.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)