Prima pagină » Cu sau fără cafea? Cum este mai bine să îţi începi dimineaţa?

Cu sau fără cafea? Cum este mai bine să îţi începi dimineaţa?

Te trezesti de dimineata si primul lucru pe care ti-l doresti in fata ochilor este o ceasca de cafea. Cu lapte sau fara lapte, cu sau fara zahar, la ibric sau la expresor, cafeaua este alegerea numarul 1 a persoanelor fascinate de aceasta bautura.

 

Cafeaua contine antioxidanti benefici corpului si este printre singurele bauturi cu o cantitate mare de antioxidanti. Se spune ca acesti antioxidanti combat mai multe boli printre care si cancerul.
Cafeaua are o aroma deosebita si proprietati nutritive. De-a lungul timpului mai multe studii au demonstrat ca aceasta bautura fie este sanatoasa pentru organism, fie declanseaza alte afectiuni medicale.
Aceasta bautura ajuta la ameliorarea starilor de anxietate si depresia si ajuta la indeplinirea zilnica a activitatilor fizice si intelectuale.
Cafeaua care nu contine zahar are un continut caloric egal cu 0. In cazul cafelei amestecata cu zahar sau lapte este recomandat ca aceasta sa fie consumata dimineata, deoarece este mai indigesta si poate ramane in stomac pana la patru ore.
Cu atatea efecte benefice, care includ si placerea savurarii cafelei, nu ne face decat sa spunem fata nici o retinere, CU cafea!

Sursa: lyla.ro

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)