Prima pagină » Judele are sarcină de la Țurcanu: 4 ore pe zi se va ocupa doar de Nova Apaserv

Judele are sarcină de la Țurcanu: 4 ore pe zi se va ocupa doar de Nova Apaserv

În sfârșit, îl pune la muncă! Pentru că activitatea lui era intensă, dar lipsea aproape cu desăvârșire, Radu Judele, administratorul public al Consiliului Județean, a primit ordin de la Floin Țurcanu, președintele CJ, să se ocupe 4 ore pe zi doar de problemele de la Nova Apaserv.

„Am primit o decizie de la domnul președinte de a mă ocupa 4 ore pe zi de regia de apă, ca executiv de această dată, și să încerc să identific mai bine problemele societății și impasul în care se află ca urmare a faptului că nu reușim să încasăm așa cum ar trebui să încasăm facturile. Facturăm 3 milioane lei pe lună și încasăm 1,5”, a declarat Radu Judele.

Și până acum Judele s-a ocupat de rezolvarea problemelor de la Nova Apaserv, dar se pare că rezultatul muncii sale nu l-a mulțumit pe Florin Țurcanu. Mai mult decât atât, administratorul public al CJ este și reprezentantul instituției ca acționar majoritar al Nova Apaserv. 
Judele se va ocupa 4 ore pe zi de Nova Apaserv abia de la sfârșitul luni pentru că până pe 28 septembrie va fi plecat în SUA, în Boston la o întâlnire a asociațiilor administratorilor publici din toată lumea.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)