Prima pagină » Iliuţă: „Domnul Portariuc joacă în cu totul alt film”

Iliuţă: „Domnul Portariuc joacă în cu totul alt film”

După ce primarul Ovidiu Portariuc a declarat că fostul viceprimar Viorel Iliuţă a clacat în faţa atribuţiilor pe care le-a avut la Primăriei, noul manager al Spitalului Judeţean Mavromati i-a dat replică edilului-şef. LiberalulIliuţă crede că Portariuc joacă într-un alt film din care el nu face parte.

„Domnul Portariuc joacă în cu totul alt film, din care eu nu fac parte şi nici nu vreau să fac parte. Aceste declaraţii nu fac bine şi domnul primar trebuie să ştie că viitorul viceprimar va avea atribuţii negociate şi trebuie să fie negociate, chiar dacă vorbim de doamna Cătălina Lupaşcu sau altcineva”, a declarat Iliuţă.

Acesta a precizat că are foarte mult de muncă în calitate de manager al Spitalului Judeţean Botoşani şi că astfel de polemici nu fac bine niciunei părţi. Totuşi, Iliuţă îi recomandă primarului Portariuc să discute cu funcţionarii din Primărie, cu oamenii de afaceri şi cu botoşănenii despre cum şi-a făcut el munca de viceprimar şi despre cât de bine a reprezentat interesele municipalităţii.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)