Prima pagină » Cele mai puternice firme din UE, chemate să investescă în Botoşani

Cele mai puternice firme din UE, chemate să investescă în Botoşani

După campania de promovare a judeţului Botoşani în rândul ambasadorilor şi a oamenilor de afaceri din Top 300 cei mai bogaţi români, Consiliul Judeţean va demara o campanie de promovare a intereselor economie la nivelul Uniunii Europene.

„Vom trimite scrisori şi un ghid turistic şi economic al judeţului Botoşani la cele mai mari firme din Europa. Pachetul va conţine o descriere din punct de vedere turistic, dar şi o prezentare a oportunităţilor de afaceri din judeţ”, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

De la oportunităţi de afaceri în turism, la cele din agricultură şi la cele de exploatare a resurselor naturale, cum ar fi nisipul cuarţos sau bentonita toate acestea vor fi prezentate companiilor gigant de la nivelul Uniunii Europene.
Ţurcanu a precizat că în primă fază se va trimite pachetul de prezentare la 100 sau 200 de mari firme şi că este o campanie de promovare economică a judeţului care se va întinde pe parcursul mai multor ani.

CJ urmează să aloce bani pentru această campanie, Ţurcanu susţinând că vor fi făcute publice toate costurile, care încă nu sunt evaluate definitiv.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)