Prima pagină » Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier la Coşula

Un mort şi doi răniţi într-un accident rutier la Coşula

Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi botoşăneni au fost grav răniţi într-un accident rutier produs de un şofer vitezoman, care era şi beat, pe raza comunei Coşula. Victimele se aflau în autoturismul izbit în plin de conducătorul auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. 

“La data de 6 august, în jurul orei 14.25, în timp ce conducea un autoturism pe DN 28B (E58), pe raza comunei Coşula, judeţul Botoşani, Robert Sebastian F., de 42 de ani, din municipiul Botoşani, pe fondul consumului de alcool (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi al vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil acoperit cu criblură, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, împrejurare în care a intrat coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Stelică T., de 58 de ani, din municipiul Botoşani”, a spus Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Din accident a rezultat decesul lui Florin Marius A., de 18 ani, precum şi rănirea gravă a lui Alexandru C., de 25 de ani, ambii din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului condus de Robert Sebastian F. De asemenea, conducătorul auto Stelică T. a suferit vătămări corporale grave, ca urmare a producerii accidentului.

“Robert Sebastian F. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală”, a completat Gheorghiescu.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)