Prima pagină » Pe 12 august începe reabilitarea sectorului de drum naţional care traversează oraşul Flămânzi

Pe 12 august începe reabilitarea sectorului de drum naţional care traversează oraşul Flămânzi

S-a dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a segmentului de drum de 4 km - situat pe DN28B (DE85)- care traversează oraşul Flămânzi.

 

În urma demersurilor susţinute ale parlamentarilor PSD Doina Federovici şi Andrei Dolineaschi şi în pofida scepticismului unor politicieni, acest obiectiv care părea imposibil de realizat atunci când a fost anunţat se materializează.
Aceasta este o investiţie mult aşteptată de locuitorii oraşului Flămânzi care s-a concretizat în urma dialogului purtat în permanenţă cu autorităţile locale de pe raza colegiului şi ale discuţiilor eficiente cu reprezentanţii ministerelor de resort.

“Mi-am dorit în mod deosebit ca pe 17 august, de zilele oraşului Flămânzi, să le pot face flămânzenilor o bucurie de ziua oraşului lor şi sunt mulţumită că acum au o satisfacţie în plus”, a declarat senatorul Federovici.

Trebuie precizat că şi tronsonul de drum european betonat pe distanţa de 14 km Botoşani – Copălău a început să fie reabilitat prin intermediul unui dublu tratament specific, urmând porţiunea de 3 km care traversează Bucecea şi tronsonul de drum naţional de 8 km care trece prin Darabani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)