Prima pagină » Ţâbuleac i-a scos din sărite pe Flutur, Dolineaschi şi Ţurcanu. Vezi ce a declarat!

Ţâbuleac i-a scos din sărite pe Flutur, Dolineaschi şi Ţurcanu. Vezi ce a declarat!

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Ţâbuleac, a devenit lider al Mişcării Populare cu o declaraţie care-i va scoate din sărite pe liderii PSD - Andrei Dolineaschi, PDL - Cătălin Flutur şi PNL - Florin Ţurcanu.

 
„Sunt foarte multe neajunsuri cu care se confruntă comunitatea noastră, iar ele pot fi rezolvate de o formaţiune politică nouă. Cei care ne conduc acum, ca şi cei care ne conduc înainte au probleme. PSD excelează în a minţi populaţia, PNL-ul are o problemă cu suprapopularea cu oameni care au probleme cu justiţia, PDL este blocat, nu găseşte soluţia pentru reformarea internă. În acest moment scena politică românească este dezechilibrată, riscă să seprăbuşească şi este nevoie e o formaţiune politică nouă”, a declarat Ţâbuleac, fostul preşedinte al CJ Botoşani în perioada 2008-2012.

Mai mult decât atât, Ţâbuleac i-a atacat dur pe liberalii botoşăneni spunând că PNL, partid al cărui preşedinte a fost şi el până în 2007, a devenit „un centru de distribuire de funcţii pentru neamuri”.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)