Prima pagină » Lăzăroiu şi Baconschi au venit la Botoşani să-l pună pe Ţâbuleac lider la Mişcarea Populară

Lăzăroiu şi Baconschi au venit la Botoşani să-l pună pe Ţâbuleac lider la Mişcarea Populară

Liderii naţionali ai Mişcării Populare au venit la Botoşani pentru a înfiinţa a 36-a filială a fundaţiei, iar la partid lider coordonator va fi Mihai Ţâbuleac, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, alături de Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, dar şi de Eugen Baconschi, fost ministru de Externe, şi Sebastian Lăzăroiu,consilierul preşedintelui Traian Băsescu, au venit astăzi la Botoşani.

„Ne-am întâlnit cu domnul Mihai Ţâbuleac şi am discutat despre cei puţin peste 50.000 de salariaţi trebuie să lucreze pentru 8 persoane, despre proiectele pe care fundaţia le poate avea pentru judeţ”, a declarat Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară.

„Au trecut mai bine de 20 de ani de când stânga s-a instalat în această zonă promiţând că va aduce prosperitate pentru judeţ. Botoşani rămâne pe lista judeţelor care nu au făcut progrese, nu există bani injectaţi în economie”, a declarat şi Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

„Oamenii nu au nevoie de reduceri la televizor, ci de locuri de muncă şi de bani. USL a venit pe valul acesta de promisiuni, oamenii le-au acordat încredere. A sosit timpul să le spună la revedere celor de stânga şi să ni se alăture nouă”, a completat Tomac.

Fostul ministru Teodor Baconschi a criticat Guvernul României şi faptul că ţara noastră este pe locul 57 la nivel mondial din punct de vedere al libertăţii economice.

Liderii naţionali ai Mişcării Pupulare s-au declarat, din nou, parteneri ai preşedintelui Traian Băsescu şi susţin că acesta este un câştig atât pentru fundaţie, cât şi pentru partid.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)