Prima pagină » Fetiţă de 4 ani rănită în accident. Copila era pasageră pe un moped condus tot de un copil

Fetiţă de 4 ani rănită în accident. Copila era pasageră pe un moped condus tot de un copil

O fetiţă de 4 ani a fost internată duminică la Spitalul de Pediatrie, după ce a fost victima unui accident rutier. Copila se afla pe un moped condus de fratele său de 14 ani, în momentul în care un autoturism i-a lovit în plin. Şoferul, din Suceava, s-a înţeles amiabil cu tatăl minorilor şi nu au mai anunţat poliţiştii despre eveniment.

Poliţiştii Biroului Rutier Botoşani au fost sesizați abia luni cu privire la faptul că, în ziua de 4 august, în jurul orei 16.30, pe raza localităţii Corni, judeţul Botoşani, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

“Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că, la data de 4 august 2013, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitatea Corni, Vasile Daniel P., de 38 de ani, din municipiul Suceava, ajungând pe un sector de drum în rampă, într-o curbă uşoară la stânga, pătrunde pe sensul opus de circulaţie, împrejurare în care intră în coliziune frontală cu un moped neînregistrat, condus de L.D., de 14 ani, din localitate. În urma accidentului a rezultat rănirea minorei L.D., de 4 ani, din localitate, care se afla pe moped, în calitate de pasager”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Aceasta a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.

După producerea accidentului, conducătorul auto s-a înţeles amiabil cu tatăl minorilor, Cătălin L., cu privire la vătămările suferite de cei doi minori, după care a părăsit locul faptei, fără a anunţa organele de poliţie.

Acesta a fost identificat la data de 5 august, în jurul orei 14.00, pe raza municipiului Suceava.

„Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei. Totodată, acestuia i s-a reținut permisul de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare, fără termen de valabilitate”, a adăugat Gheorghiescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)