Prima pagină » Dosar penal pentru că a condus un autoturism radiat din circulaţie de 2 ani

Dosar penal pentru că a condus un autoturism radiat din circulaţie de 2 ani

Un tânăr de 19 ani din Răchiţi s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat luni în trafic, conducând un autoturism radiat din circulaţie, în Germania, de doi ani. Autoturismul a fost pus în circulaţie de o consăteancă de-a tânărului, care este şi ea acum cercetată de oamenii legii.

“La data de 5 august 2013, în jurul orei 18.20, a fost oprit în trafic, pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani, un autoturism având aplicate plăcuţe cu numere străine de înmatriculare, condus de Dumitru Alexandru A., de 19 ani, din comuna Răchiți, judeţul Botoşani. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autoturismul era radiat din circulație, în Germania, din data de 8 august 2011”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

De asemenea, s-a stabilit că autoturismul a fost pus în circulație de Marcela C., de 36 de ani, din comuna Răchiți, proprietara autovehiculului.

În cauză se efectuează cercetări față de Dumitru Alexandru A. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Totodată, față de Marcela C., s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)